Als jonge ondernemer had ik te maken met stress, hoge werkdruk, relatie problemen en kon ik moeilijk rust vinden. Dankzij de deskundige tafel behandelingen van Diebrecht, voel ik mij véél beter, leer ik met mijn gevoelens omgaan… en leer ik ook tot rust komen. Minstens 1 x per maand ga ik bij Diebrecht langs.

Hij heeft me geleerd hoe ik kan mediteren, hoe ik mijn intenties kan volgen en hoe ik mijn eigen gevoel niet in de steek moet laten.

Hij voert bij de tafel behandeling zacht lichaamswerk uit, waarna ik mij mentaal en fysisch enorm beter voel.

Voor mij is Diebrecht mijn mentor, mijn professionele en adem coach en mijn personal trainer die me nog sterker heeft gemaakt en me heeft geleerd mezelf terug te vinden.

Voor jongeren, volwassenen, sporters, ondernemers,… eender wie die zich wil versterken -> maak een afspraakje, na jouw bezoek ga je me begrijpen dat een review als deze nog niet voldoende is om Diebrecht zijn kennis aan te prijzen.

Gaëlle Verspeelt, Gaëlle Verspeelt
2 jaar geleden hebben mijn man en ik onze zoon moeten afgeven. Zo was het allemaal niet gepland, dit stond niet in het boek dat we voor onszelf geschreven hadden. Maar het gebeurde toch. Trauma’s gebeuren in je leven en hebben een erg grote impact op je geest en je lichaam, hoewel dat niet vaak als 1 geheel wordt bekeken. Naast therapie had ik nood aan iets extra. Mijn missie was om mijn lichaam terug graag zien, de lichamelijk stress los te laten en terug te connecteren met mijn innerlijke zelf. Mijn oerkracht. Diebrecht heeft me terug naar mezelf/mijn kern gebracht, een erg belangrijk stuk in mijn genezingsproces. Het heeft een intense flow gecreëerd die mijn lichaam en geest lieten samensmelten tot 1 geheel. Mijn lichamelijke klachten namen systematisch af en ik ging me beter voelen in mijn vel wat ook mijn therapie ten goede kwam. Een nieuwe ik, zeg maar, was geboren. Ik ben hem erg dankbaar voor het resultaat.
Hannelore Zühlke

Diebrecht,

Het blijft verrassend en verfrissend om op je tafel te mogen liggen.

We noemen dit wel eens uitlijnen, maar het is zoveel meer… Je helpt me al een hele tijd met werken aan mezelf. Ooit zijn we begonnen met simpelweg core-oefeningen en ondertussen zijn we aanbeland bij uitgebreide meditatie sessies waarbij ik me door jouw kompas laat sturen in een afdaling naar de diepte. Om te kunnen uitstijgen boven mezelf in een betere vorm, die NU bij me past. En telkens opnieuw ervaar ik rust, vrijheid en de zin om nog wat verder te werken aan mezelf.

Waar je me ooit begonnen zijn met stabiliteit in mn lichaam. leer je me nu mentale stabiliteit en flexibiliteit kennen. De energie die ik krijg door maandelijks op je tafel te liggen is onbeschrijfelijk.

Bedankt!

Gerben Schepers